Websites.

Bent u op zoek naar een nieuwe en moderne website die aansluit bij uw bedrijf en de doelen die u voor ogen heeft? Of is uw huidige website dringend aan vernieuwing toe en wilt u deze graag optimaliseren om zo meer bezoekers aan te trekken en uw online presence te vergroten? Wij bieden u diverse website design diensten aan, waaronder ook het redesignen van bestaande of verouderde sites. Onze websites zijn SEO geoptimaliseerd, wat betekent dat ze hoger in zoekmachines zullen ranken en makkelijker gevonden zullen worden door uw doelgroep.

Of u nu een eenvoudige “brochurewebsite” of een complexe webshop nodig heeft, wij staan voor u klaar om uw wensen en doelen om te zetten in een prachtige en functionele website. Onze websites worden gebouwd op het populaire en zeer gebruiksvriendelijke CMS WordPress waardoor u zelf later makkelijk kleine aanpassingen kan doen of extra foto’s kan uploaden. Elke website ontwikkelt door KD IT-Solutions is snel en mobielvriendelijk, zodat uw bezoekers altijd een optimale ervaring zullen hebben. Bovendien houden we rekening met uw branding en zorgen we ervoor dat uw website opvalt en uniek is.

Interesse in onze verschillende webdesign diensten en wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijke de verschillende mogelijkheden hierond or neem meteen contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Your online presence

Website Design.

Bij KD IT-Solutions bouwen we toekomstgerichte, schaalbare websites via het populaire CMS WordPress. Dit zijn sites die beschikken over up-to-date technologie, kunnen reageren op veranderingen en zich kunnen aanpassen aan de niet-aflatende snelheid van de doorbraken van morgen. Of u nu net begint, een groeiende onderneming opbouwt of een gevestigde waarde bent, een website is een broodnodige investering voor uw online presence.

Webdesign websites

Your online presence

E-Commerce Design.

Het ontwerp en de functionaliteit van uw E-Commerce website kunnen conversies maken of breken en uw bedrijfsresultaten gigantisch beïnvloeden. E-Commerce websites hebben verschillende functionaliteiten die niet op een standaardwebsite voorkomen, waaronder efficiënte en vlotte betalingsverwerking, een voorraaddatabase, een uitgebreide beveiliging en een ingewikkeld verzendsysteem om verkochte producten te verzenden.

E-Commerce Design

Your online presence

Website Management.

Een goede website vereist na oplevering ook een goeie opvolging. Websites met verouderde integraties zijn vaak de eerste slachtoffers van aanvallen of ongewenste bezoekjes. Al die integraties en functionaliteiten dienen up to date te blijven om een degelijke werking te garanderen. We monitoren 24 op 7 alle websites en zorgen dat alle nodige updates tijdig geïnstalleerd worden zonder dat u zich hierover zorgen hoeft te maken!

Website Management

Meer leads, meer klanten en meer omzet voor u?

KD IT-Solutions

Waarom u voor ons kiest.

Jarenlange ervaring

Door onze uitgebreide ervaring is geen enkele uitdaging onhaalbaar

Uitgebreide expertise

Door continue bij te leren en op de hoogte te blijven van de nieuwste trends

Wij luisteren naar jou

Wat wil jij? Waar wil jij naartoe? Wij brengen u daar wel!

Ongeziene communicatie

Wij staan altijd paraat en brengen u op regelmatige basis verslag uit

Wij focussen op resultaten

De resultaten voor jou, dat is toch het enige dat echt belangrijk is?

Veel gestelde vragen

Wat is webdesign?

Webdesign is het ontwerpen en ontwikkelen van websites voor uzelf of andere bedrijven en organisaties. Onze diensten variëren van strategische planning tot visueel ontwerp, technische implementatie en onderhoud.

Waarom zou ik het webdesign uitbesteden in plaats van het zelf te doen?

Het uitbesteden van het webdesign biedt de expertise en ervaring van professionals in webdesign en ontwikkeling, waardoor u zich kunt concentreren op uw corebusiness terwijl wij zorgen voor een professionele en effectieve website voor u. Het zorgt ook voor tijdsbesparing en een snellere lancering van de website.

Wat zijn de kosten van een website design?

De kosten van een website design variëren afhankelijk van de grootte en complexiteit van het project, het niveau van expertise en de geschatte looptijd van het totaalproject. We bepalen altijd op voorhand een vaste prijs die altijd gerespecteerd wordt.

Hoe werkt de samenwerking tussen mijn bedrijf en de webdesign agency?

De samenwerking tussen uw bedrijf en KD IT-Solutions begint altijd met een uitgebreide sessie waarin uw doelen, wensen en verwachtingen worden besproken. Vervolgens ontwikkellen we een ontwerpconcept en werken we samen met u om ervoor te zorgen dat het exact aansluit bij uw visie. Nadat het ontwerp is goedgekeurd, beginnen we aan het effectief designen, aan de technische implementatie en de lancering van de website.

Wat zijn de stappen in het webdesign proces?

Het webdesign proces bestaat zo goed als altijd uit: onderzoek, planning, ontwerp, ontwikkeling, lancering en onderhoud. Tijdens elke stap werken we samen met u om ervoor te zorgen dat het project op tijd en binnen de vooraf bepaald prijs wordt voltooid.

Wat zijn de mogelijkheden voor aanpassingen en updates na de lancering van mijn website?

Een website wordt pas gelanceerd na uw goedkeuring. Wilt u na lancering toch nog enkele kleine aanpassingen of toevoegingen doen, dan kan dat volledig kostenloos tot 1 maand na lancering.