Website Design.

Your online presence

Website Design.

Het belang van een aantrekkelijk website design

Hoe u uw online presence laat schitteren

In de moderne wereld worden eerste indrukken steeds belangrijker, en nergens is dit meer waar dan op internet. Uw website is vaak de eerste ontmoetingsplek tussen u en uw potentiële klanten, dus het is belangrijk om ervoor te zorgen dat deze er goed uitziet en een goede afspiegeling is van uw bedrijf. Een website is het online visitekaartje van uw bedrijf, dus het is belangrijk dat deze op een sterke basis gebouwd is. Een goed ontworpen website zorgt voor een professionele uitstraling, maakt het gemakkelijker voor bezoekers om de informatie te vinden die ze zoeken en kan zelfs bijdragen aan een hogere conversieratio.

Website Design by KD IT-Solutions

Gebruikerservaring (UX)

Een van de belangrijkste aspecten van goed webdesign is de gebruiksvriendelijkheid. Dit betekent dat de website gemakkelijk te navigeren is, zodat bezoekers snel de informatie kunnen vinden waarnaar ze op zoek zijn. Dit kan worden bereikt door duidelijke menu’s en submenu’s, logische structuur en consistentie in de opmaak van de pagina’s.

Responsive webdesign

Een ander belangrijk aspect van elke website is de responsiviteit, wat betekent dat de website goed weergegeven wordt op verschillende soorten schermen, van desktop tot mobiel. In een tijd waarin we constant onze telefoons en tablets gebruiken om op internet te surfen, is het belangrijk dat websites zo zijn ontworpen dat ze op alle apparaten gemakkelijk te bekijken zijn. Dit is waar responsiviteit om de hoek komt kijken. Als een website niet responsief is, kan het moeilijk zijn om de inhoud te lezen of te navigeren, wat kan leiden tot een slechte gebruikerservaring.

Lay-out (UI)

De visuele aspecten van een website, zoals kleurgebruik, typografie en afbeeldingen, zijn ook van groot belang. Deze elementen moeten in harmonie zijn met de huisstijl van het bedrijf of de organisatie en moeten de boodschap van de website ondersteunen. Goede afbeeldingen en video’s kunnen bijvoorbeeld helpen om de inhoud van de website levendiger te maken en bezoekers aan te sporen om langer op de website te blijven.

Interactiviteit

Een statisch website design laat zijn gebruikers niet toe om er interactie mee te hebben. De inhoud ervan verandert niet, ongeacht welke acties de bezoeker onderneemt. Dit type website is duidelijk al geruime tijd voorbij gestreefd en heeft plaats gemaakt voor de interactieve websites.

Een interactieve website is een website waarmee gebruikers kunnen “communiceren”. Dit kan gedaan worden door op links te klikken, formulieren in te vullen of zelfs spelletjes te spelen. Interactieve websites worden steeds populairder omdat mensen vaker op zoek gaan naar manieren om online met inhoud om te gaan.

Snelheid

Tot slot is de snelheid van de website ook van groot belang. Langzame laadtijden kunnen leiden tot een slechte gebruikerservaring en een hogere bounce rate (het percentage bezoekers dat de website direct verlaten). Dit kan worden opgelost door het optimaliseren van afbeeldingen en het gebruik van snellere servers.

U heeft al een website?

Hebt u reeds een website en wil u deze in een nieuw jasje steken? Dan is dat natuurlijk geen enkel probleem! Wij ontwikkelen een volledig nieuwe website en koppelen deze aan uw bestaande domeinnaam!

Webdesign kosten

Bij KD IT-Solutions werken we uitsluitend met vaste prijzen! We werken eerst een volledig concept uit en bepalen wat er allemaal nodig is om uw nieuwe website te realiseren. Aan de hand van dit concept zijn we in staat om u een scherpe prijs te bieden en daar ook aan te houden! Geen onaangename of onverwachte extra kosten, maar 1 totaalprijs voor uw website! Professioneel én betaalbaar WordPress webdesign, dat is waar wij voor staan!

 

KD IT-Solutions is de perfecte partner voor het ontwikkelen en ontwerpen van uw website. Onze professionele webdesigners ontwikkelen een functioneel website design die uw bedrijf naar een hoger niveau tillen. Wij bouwen websites die niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook interactief, gebruiksvriendelijk en vooral snel zijn. Neem vandaag nog contact met ons op om aan de slag te gaan met uw nieuwe website!

Meer leads, meer klanten en meer omzet voor u?

KD IT-Solutions

Waarom u voor ons kiest.

Jarenlange ervaring

Door onze uitgebreide ervaring is geen enkele uitdaging onhaalbaar

Uitgebreide expertise

Door continue bij te leren en op de hoogte te blijven van de nieuwste trends

Wij luisteren naar jou

Wat wil jij? Waar wil jij naartoe? Wij brengen u daar wel!

Ongeziene communicatie

Wij staan altijd paraat en brengen u op regelmatige basis verslag uit

Wij focussen op resultaten

De resultaten voor jou, dat is toch het enige dat echt belangrijk is?

Cases

Wat we realiseerden.

KD IT-Solutions Website Design 1
KD IT-Solutions Website Design 2
KD IT-Solutions Website Design 3

Your online presence

Wat zijn de gevolgen van slecht ontworpen websites?

Een website design die niet opgemaakt is volgens de standaards van het “modern website design” die vandaag de dag gelden leidt tot een slechte gebruikerservaring, dit brengt verschillende negatieve gevolgen met zich mee:

  • Lager aantal bezoekers: Als gebruikers moeite hebben om te navigeren op een website of als de website traag laadt, zijn ze sneller geneigd om de website te verlaten en op zoek te gaan naar een alternatief.
  • Slechtere conversie: Een slechte gebruikerservaring kan ook leiden tot slechtere conversie. Als gebruikers niet de informatie vinden die ze zoeken of het is onduidelijk waar ze moeten klikken hiervoor,  zijn ze minder geneigd om een aankoop te doen of een contactformulier in te vullen.
  • Slechte reputatie: Een slechte UX kan leiden tot een slechte reputatie voor een website en uw bedrijf. Als bezoekers slechte ervaringen hebben met een website, zijn ze sneller geneigd om negatieve recensies te schrijven of anderen te waarschuwen voor de website.
  • Slechte SEO: een slechte user experience kan ook leiden tot slechtere SEO, omdat zoekmachines zoals Google de gebruikerservaring meenemen in hun algoritme. Als een website een slechte gebruikerservaring biedt, kan dit leiden tot een lagere positie in de zoekresultaten.

Bij onze website design service zorgen we ervoor dat gebruikers een positieve ervaring hebben met de website, door gebruik te maken van best practices en door het ontwerp en de navigatie van de website gebruiksvriendelijk te maken.