Search Engine Optimization.

Visibility

Search Engine Optimization (SEO).

“Zit je met geheime informatie? Zet het op pagina 2 in Google, daar kijkt toch niemand!” 

Search Engine Optimization of in het Nederlands zoekmachineoptimalisatie, kortweg SEO genoemd, is het proces om de positie van uw site binnen de zoekmachines te verbeteren. SEO omvat alle tactieken voor het verbeteren van de vindbaarheid van een website. We willen de populariteit van uw website bij zoekmachines zoals Google verhogen. We bouwen de technische basis van uw site volledig uit, schrijven heldere en zoekmachinevriendelijke teksten en creëren backlinks naar uw website.

Met onze zoekmachineoptimalisatie service krijgt u een op maat gemaakte strategie, onberispelijke technologie en een ongeëvenaarde SEO-boost. We richten ons op het maximaliseren van uw omzet en we bieden consequent alle professionele diensten en technologische platforms die u nodig hebt om te slagen om één van de topposities in Google te bemachtigen.

Search Engine Optimization (SEO)

Het ontstaan van Search Engine Optimization

Met de opkomst van zoekmachines werd het duidelijk dat het mogelijk was om informatie snel en efficiënt te vinden via het internet. Maar hoe zorgde je ervoor dat jouw website gevonden werd wanneer mensen naar informatie zochten? Dit was de vraag waar veel bedrijven en website-eigenaren mee worstelden, en zo ontstond het vakgebied van Search Engine Optimization.

Het doel van zoekmachineoptimalisatie is om de zichtbaarheid van een website te verbeteren in zoekmachineresultaten, door middel van technieken zoals het optimaliseren van de inhoud en de structuur van de website, het verbeteren van de autoriteit van de website door links van andere websites, en het monitoren en analyseren van zoekmachineresultaten.

De eerste pogingen om zoekmachines te beïnvloeden dateren uit de vroege dagen van het internet, en veel van deze methoden, zoals het kopen van links en het gebruik van ongepaste zoekwoorden, werden al snel afgekeurd door zoekmachinebedrijven.

Het vakgebied van zoekmachineoptimalisatie begon echt vorm te krijgen in de jaren 2000, toen zoekmachines steeds geavanceerder werden en bedrijven en websitehouders hun strategieën moesten aanpassen om op te vallen in de zoekmachineresultaten. Het was duidelijk dat de kwaliteit van de inhoud en de gebruiksvriendelijkheid van de website belangrijke factoren waren voor zoekmachines, en dit heeft geleid tot de huidige focus op relevante en waardevolle inhoud en een gebruiksvriendelijke website-structuur.

Vandaag de dag is search engine optimization een volwaardig vakgebied met talloze bedrijven en consultants die zich specialiseren in het optimaliseren van websites voor zoekmachines. Zoekmachines blijven zich ontwikkelen en verbeteren, en SEO blijft daarmee een evoluerend vakgebied dat zich blijft aanpassen aan de veranderende technologie en zoekbehoeften van gebruikers.

 

Waarom is SEO zo belangrijk?

Het merendeel van uw bezoekers komt via Google op uw site. Hoe hoger uw eigen ranking in deze zoekmachine, hoe groter de kans dat u opgemerkt wordt. We weten tenslotte allemaal dat de meeste mensen niet verder kijken dan de eerste pagina van de zoekresultaten. Staat jouw website onderaan of nog erger, ergens op de tweede pagina? Dan verlies je veel verkeer en potentiële klanten.

Bij KD IT-Solutions voeren we een complete seo-audit uit op uw website en bezorgen u hier een uitgebreid rapport van. We bepalen samen met u aan de hand van een handige SEO checklist hoe de strategie eruit zal zien en wat de belangrijkste keywords zijn voor uw website. We werken met verschillende SEO tools zoals ahrefs en semrush om zo perfect te kunnen inspelen op elke specifieke situatie. Via de Google Search Console kan u makkelijk zelf alle behaalde resultaten op de voet meevolgen! Bij elke campagne kan u rekenen op:

  • Aangepaste search engine optimization strategie: Wij passen onze SEO-diensten aan om aan uw behoeften te voldoen. Wij gebruiken enkel die tactieken die het meeste effect hebben voor uw unieke bedrijf.
  • Uitgebreide On-page optimalisatie : Titel-tags, meta-beschrijvingen, alt-tags, interne links, enz… We zetten alles perfect op punt!
  • Complete technische optimalisatie: mobielvriendelijk design, snelheid en het verwijderen van overtollige css en js.
  • Uitgebreid zoekwoordenonderzoek en marktanalyse. Zo bepalen we voor welke keywords u al op pagina 1 rankt, maar vooral, voor welke nog niet.
  • Hoogwaardige content-creation service om uw website-inhoud fris en vernieuwend te houden en terugkerend verkeer aan te moedigen.
  • Secure off-page optimalisatie: Legitiem backlinkbuilding, manueel, op diverse domeinen enkel met hoge domein autoriteit.
  • Publicatie van artikels en posts op sociale media om zo extra visibility en verkeer te genereren.

Klaar om met uw website nummer 1 te bereiken voor alle zoekwoorden die u klanten opleveren? Contacteer ons dan meteen!

Meer leads, meer klanten en meer omzet voor u?

De 3 peilers van SEO.

Search Engine Optimization

Technische optimalisatie.

Technische SEO is een van de belangrijkste aspecten van zoekmachineoptimalisatie. Het verwijst naar de technische aspecten van een website die van invloed kunnen zijn op de positie op pagina’s met zoekresultaten van zoekmachines (SERP’s). Technische SEO omvat het optimaliseren van de structuur en code van een website voor zoekmachines, alsook het verbeteren van de snelheid en mobielvriendelijkheid van een website.

Search Engine Optimization

On-page optimalisatie.

On-page SEO omvat het optimaliseren van uw website voor specifieke zoekwoorden, zodat zoekmachines uw site gemakkelijk kunnen indexeren. Dit gaat over het optimaliseren van de titel, beschrijving en koppen van uw website. Door dit te doen, word ervoor gezorgd dat uw website zowel gebruiks- als zoekmachinevriendelijk is. Dit kan gebeuren via een CMS, bij voorkeur WordPress.

Search Engine Optimization

Off-page optimalisatie.

De belangrijkste focus van off-page SEO is het bouwen van backlinks van hoge kwaliteit naar een website. Er zijn een aantal manieren om backlinks op te bouwen, maar één van de meest efficiënte methodes is om inhoud te creëren die interessant en nuttig is en deze vervolgens te promoten via sociale media en andere kanalen, zoals via blog posts op relevante websites.

KD IT-Solutions

Waarom u voor ons kiest.

Jarenlange ervaring

Door onze uitgebreide ervaring is geen enkele uitdaging onhaalbaar

Uitgebreide expertise

Door continue bij te leren en op de hoogte te blijven van de nieuwste trends

Wij luisteren naar jou

Wat wil jij? Waar wil jij naartoe? Wij brengen u daar wel!

Ongeziene communicatie

Wij staan altijd paraat en brengen u op regelmatige basis verslag uit

Wij focussen op resultaten

De resultaten voor jou, dat is toch het enige dat echt belangrijk is?