Website design

Remake oude website

Overzicht.

Deco-Mind, een bedrijf uit Ardooie dat al jaar en dag een gevestigde waarde is voor alle schilder- en decoratiewerken in de regio had reeds een website. Deze was echter al bijna 20 jaar oud en voldeet niet meer aan de hedendaagse standaard. Het ontwerp was statisch, de inhoud pover en de afbeeldingen waren in zeer lage resoluties. Zoekmachines zoals Google zijn hier geen fan van en dus is het zeer moeilijk om in de rankings te verschijnen met zo’n website. Niet zichtbaar zijn resulteert natuurlijk in minder aanvragen en minder klanten.

Remake oude website Deco-Mind

Onze oplossing.

Met onze gespecialiseerde “Remake oude website”-service werkten we een strak en modern design uit en animeerden het bestaande huislogo. Op de homepagina stellen we op een beknopte, maar duidelijke manier het bedrijf en de zaakvoerder voor.

We voegden een pagina toe waarop de verschillende diensten tentoongesteld worden met een korte toelichting. Op de realisaties-pagina integreerden we een slideshow en een uitgebreide gallerij van uitgevoerde werken, met foto’s in hoge resolutie natuurlijk!

Via de contact-pagina kunnen bezoekers snel en eenvoudig al hun vragen stellen zonder dat ze daarbij een heleboel persoonlijke gegevens hoeven in te vullen.

We plaatsten de website op de bestaande domeinnaam die reeds bijna 20 jaar in het bezit was, zodat Deco-Mind zich geen zorgen hoefde te maken dat dit overal zou moeten aangepast worden en er geen wijzigingen moesten gebeuren op fysiek promomateriaal zoals visitekaartjes, bedrijfskledij en voertuigbestickering.

Resultaat?

Een paar maanden nadat het nieuwe website design gepubliceerd werd, rankte de website al voor meerdere keywords in de top 5 van Google. Hoe het design zelf eruit ziet? dat zie je hier: