E-Commerce Design.

Your online presence

E-Commerce Design.

Wat is een E-Commerce website, of kortweg een webshop?

Een webshop, ook wel e-commerce website genoemd, is een website die producten of diensten via internet verkoopt. Online winkels kunnen variëren van kleine eenmanszaken tot grote multinationals. Klanten kunnen artikelen bekijken en kopen vanuit het comfort van hun eigen huis, zonder dat ze daarvoor naar een fysieke winkel hoeven te gaan. Een professioneel e-commerce design verhoogt de gebruikerservaring en het conversiepercentage van uw webshop aanzienlijk!

E-commerce design

Voordelen van online verkopen: gemak, 24/7 toegang, wereldwijd bereik

Er zijn verschillende voordelen aan het hebben van een webshop, waaronder gebruiksgemak, 24/7 toegang en wereldwijd bereik de belangrijkste zijn.

Websites ontwikkeld volgens een e-commerce design zijn handig omdat klanten vanuit hun eigen zetel kunnen winkelen zonder zich maar ergens zorgen over te moeten maken. Ze hoeven zich niet te verplaatsen naar een winkel, hoeven niet aan te schuiven aan de kassa’s en moeten zich al helemaal geen zorgen maken over de openingstijden, waardoor klanten kunnen winkelen waar en wanneer het hen uitkomt.

Een ander gigantisch voordeel is dat ze een wereldwijd bereik hebben. Klanten kunnen overal ter wereld producten bekijken en kopen. Dit is vooral interessant voor bedrijven die unieke of nicheproducten verkopen die mogelijk niet lokaal verkrijgbaar zijn.

 

Wat houdt het in om een design te ontwikkelen?

Om succesvol te zijn moet e-commerce design conversiegericht zijn, dat wil zeggen dat deze is ontworpen met als enige doel bezoekers aan te zetten tot een aankoop. Bovendien moeten alle transacties veilig kunnen gebeuren om zowel de klant als de verkoper te beschermen.

Het is belangrijk om te onthouden dat veiligheid van het grootste belang is. Zonder de juiste beveiligingsmaatregelen stellen bedrijven zich kwetsbaar op voor aanvallen van zowel hackers als virussen. Door de tijd te nemen om een veilige webshop te ontwikkelen, kunnen we ervoor zorgen dat de klanten een positieve ervaring hebben en in de toekomst vaker terugkomen.

 

De voordelen van een webshop op maat boven een kant-en-klare oplossing

Een op maat gemaakt e-commerce design heeft enkele belangrijke voordelen tegenover een kant-en-klare oplossing. Ten eerste heeft u geen concurrentie doordat u zelf het volledige gamma bepaalt. Daarnaast behoudt u volledige controle over de gehele customer journey, van het eerste bezoek tot de effectieve aankoop, u bepaalt hoe het verloopt. Dit betekent dat u de gebruikerservaring kunt afstemmen op uw specifieke behoeften en wensen.

Een ander voordeel van een webshop op maat is dat je eenvoudig functies kunt toevoegen of verwijderen als dat nodig blijkt. Als u merkt dat iets niet goed werkt, kunt u dit snel wijzigen zonder de rest van uw winkel te beïnvloeden. Tot slot kunt u met een webshop op maat uw bedrijf in uw eigen tempo laten groeien. U kunt klein beginnen en geleidelijk meer producten en functies toevoegen naarmate uw bedrijf groeit.

 

Een webshop is een prima manier om meer klanten te bereiken en producten online te verkopen

Een webshop is een geweldige manier om meer klanten te bereiken en producten online te verkopen. Met behulp van een webshop kan u uw klantenbestand uitbreiden en een groter publiek bereiken. Een webshop helpt u ook geld te besparen op overheadkosten.

Bent u in het bezit van een prachtig product, maar hebt u geen idee hoe u dit online aan de man kan brengen? Neem dan vandaag nog contact met ons op en wij ontwerpen een conversiegerichte webshop volledig naar uw wens!

Meer leads, meer klanten en meer omzet voor u?

KD IT-Solutions

Waarom u voor ons kiest.

Jarenlange ervaring

Door onze uitgebreide ervaring is geen enkele uitdaging onhaalbaar

Uitgebreide expertise

Door continue bij te leren en op de hoogte te blijven van de nieuwste trends

Wij luisteren naar jou

Wat wil jij? Waar wil jij naartoe? Wij brengen u daar wel!

Ongeziene communicatie

Wij staan altijd paraat en brengen u op regelmatige basis verslag uit

Wij focussen op resultaten

De resultaten voor jou, dat is toch het enige dat echt belangrijk is?

Cases

Wat we realiseerden.

E-commerce design verwarmingsketel.shop